Általános és szakmai szövegek fordítását vállalom angolról magyarra és magyarról angolra at Vécsey Ádám / SajoszentpeterAllas.hu | Az ingyenes sajószentpéteri állásportál!
Új álláshirdetés
Tel: +36 70 673 6160

<< Előző állás vagy Következő állás >>
Az álláshirdetés több mint 40 napja lett feladva...
0

jelentkezők

Keres Általános és szakmai szövegek fordítását vállalom angolról magyarra és magyarról angolra

Vécsey Ádám (Bárhol)

Címkék:

Általános és szakmai szövegek fordítását vállalom angolról magyarra és magyarról angolra.
Csak magas minőségű fordítást adok ki a kezemből, ellenben nagyon alacsony, pontosan 1.0 Ft/karakter tarifával dolgozom (ami a piaci árnak kb. a fele-harmada!).
Mivel volt eset arra, hogy a megrendelő cserben hagyott kifizetés ügyében (nem csak engem, de számos kollégámat is), így kizárólag akkor fogadok el megbízást, ha az ügyfél hajlandó előre utalni. Természetesen nem a teljes munkadíjat.
Azt a megoldást ajánlom fel, hogy első körben a fordításra váró szöveg bizonyos részét próbafordítás gyanánt elkészítem. Ezután ha az ügyfél elégedett a próbafordítással és igényt tart a fennmaradt szöveg lefordítására, az addig lefordított próbaanyagot kifizeti (ezzel jelezheti az ügyfél a megbízhatóságát és komolyságát), én pedig terjedelemtől függően a lehető leghamarabb befejezem a fennmaradó szöveget (napi 4-6 oldal fordítását tudom vállalni).

Referenciaanyagot bármikor lehet kérni tőlem a vecseyadam1992@gmail.com email-címen, vagy válaszolva a hirdetésre, illetve bármilyen kérdésre szívesen válaszolok, ne habozzon írni!

Üdvözlettel,
Vécsey Ádám


Fizetés Nettó 400 - 600 HUF per ÓraAktuális álláshirdetések Vécsey Ádám
Keres Általános és szakmai szövegek fordítását vállalom angolról magyarra és magyarról angolra Ennél a cégnél: Vécsey Ádám helység: Sajószentpéter és környéke 2016-12-31

« vissza a kategóriákhoz...
Ön szerint ez a hirdetés valótlan? Jelentse!   
Ajánlja ismerősének!
Feladás dátuma 2016-11-21
Megtekintve: 492 alkalommal

    Kiemelt megjelenés!

    Álláshirdetésed több álláskeresőhöz juttatjuk el, ha kiemelt hirdetést rendelsz! Felső hely a honlapon, kiemelés a Facebookon és bekerül ajánlatod a napi hírlevélbe is! Ha több jelentkezőt szeretnél kattints:

Facebook

Kövess minket a Facebook oldalunkon is!


Ne maradj le a legfrissebb álláslehetőségekről, csatlakozz hozzánk és segítsd az ismerőseidet is egy megosztással!

Iratkozz fel az állásértesítőnkre, hogy minden nap a leggyorsabban értesülhess a legjobb helyi álláslehetőségekről!

Küldj e-mailt az info [@] sajoszentpeterallas [pont] hu címre, vagy használd az alábbi kapcsolatfelvételi űrlapot.
Fontos: Hirdetésre történő jelentkezéshez ne használd a kapcsolatfelvételi űrlapot, mert a jelentkezésed nem fog célba érni! Amennyiben egy álláshirdetésre szeretnél jelentkezni, közvetlenül a hirdetésekben teheted meg!

Szerkesztőség: +36 70 673 6160